Master Entertainment Technology Pittsburg USA

Het waren twee vermoeiende jaren met veel slapeloze dagen en weekenden. In de semesters heb ik in een zeer korte tijd veel geleerd over het ontwikkelen van interactieve prototypes in multidisciplinaire teams. Ik heb vakken kunnen volgen bij de gerenommeerde faculteiten op Carnegie Mellon University, en de kans gekregen om mijn werk te presenteren in plaatsen zoals Toulouse in Frankrijk en Melbourne Australië. Daarnaast heb ik de kans gekregen om een veelbelovend medisch project te draaien tijdens mijn stage waarbij ik grondwerk heb gelegd voor toekomstige onderzoeken. Als eindervaring van mijn studie heb ik de kans gekregen om alle kennis en vaardigheden samen te integreren om een artistieke en interactieve installatie te creëren voor experimentele doeleindes. Alles bij elkaar was mijn studie en ervaringen zeer geslaagd. Ik heb oneindig veel kennis opgedaan en mijn netwerk weten te verbreden met veel talentvolle medestudenten en professionals uit verschillende industrieën.

Elwin Lee,  2011