Genootschap Noorthey

Oud bursalen verslagen

Master of International Relations 

April 2016

Na twee jaar studie en buitenland ervaring rijker ben ik onlangs terug gekomen in Nederland. Dit natuurlijk na het behalen van mijn diploma. Vorige maand heb ik mijn mastergraad behaald met als titel “Master of International Relations” Naast deze titel heb ik ook een minor gevolgd “Asian Studies” waarbinnen de focus vooral lag op culturele verschillen binnen Oost-Azië (Korea, Japan en China) en de relatie tot de hedendaagse maatschappij. Een meer specifiek overzicht vindt u in de bijgesloten cijferlijst.

Gedurende de tijd van mijn verblijf in Korea heb ik veel gezien, geleerd en ervaren.

Het was werkelijk fantastisch om geheel op te gaan in een vreemde cultuur met de bijbehorende gewoonten en gebruiken. Mijn terugkeer naar Nederland betekent zeker niet het einde van mijn passie voor Azië. Met drie behaalde diploma’s, (MBO/HBO/WO) zet ik nu een punt achter deze studie. Ter aansluiting ben ik nu op zoek naar een traineeship waarbinnen ik de nodige werkervaring op kan doen om zodoende de arbeidsmarkt te betreden.

Shopping Basket