Genootschap Noorthey

Oud bursalen verslagen

MSc Economics for Development

September 2016

Met behulp van de steun van het Genootschap Noorthey heb ik een tweejarige master in Chinese Economie voltooid aan de Fudan Universiteit in Shanghai. China heeft zich inmiddels op mondiale economische speelveld gevestigd als een sterk industrieland met een enorme marktpotentie. De studie heeft mij inzicht gegeven in het economische beleid van de overheid en de positieve en negatieve aspecten van de recente economische groei. Daarnaast heb ik mijn kennis van Mandarijn naar een hoger niveau kunnen tillen en heb ik de kans gehad mij verder te ontwikkelen als ondernemer in China. Al met al is de master studie uitzonderlijk goed gevallen. Met de opgedane kennis en het uitgebreide netwerk dat ik heb kunnen opbouwen zal ik voorlopig nauw betrokken blijven met China.

– Koen

Shopping Basket